Fjerning av tuja hekk og sette opp gjerde

Utrolig seriøs, ryddig og proff selskap. Kom på befaring på avtalt tid, oversiktlig pristilbud på mail samme dag, startet jobben og ble ferdig som avtalt og gjorde en utrolig bra jobb. Dette selskapet kan virkelig anbefales.

Morten Stovner-sørlie, 8. nov. 2020

Grunnarbeid ca 160m2

Vi er veldig fornøyd med utførelsen av jobben her hos oss. Grundig arbeid! Pent og faglig utført. Rufus Rolf -Larkollen

Rufus, Larkollen, 18. sep. 2021

Legge ferdigplen

Arbeidet har bestått i montering av kantstein mot gårdsplass, kulestein rundt huset, planting av hekk, påføring av jord og legging av ferdig gress. Dette er en stor jobben som er utført effektivt og med en utmerket kvalitet. Vi ble enige om en del endringer underveis, og dette gjorde at resultatet ble bedre enn vi hadde forutsett. Uteområdet har nå parkmessig standard. Vi kan absolutt anbefale Kopperud til andre!

Jon, Dilling, 21. juni 2021

Drenering

Meget godt fornøyd med arbeid. Har bestilt dem til flere jobber.

Einar, Rygge, 21. mai 2021

Oppgradering av gårdsplass

Vi valgte Kopperud Vaktmesterkompani etter en hyggelig befaring hjemme hos oss. Vi ønsket en oppgradering av vår oppkjørsel med graving/planering, mur, belegningsten og trapp opp til inngangsparti. Kopperud Vaktmesterkompani kom med gode tips under befaringen, som vi tok til oss og ønsket utført. Vi fikk et godt pristilbud som vi takket ja til. Prosjektet hos oss var stort og tidkrevende. God kommunikasjon og godt samarbeid med Kopperud Vaktmesterkompani, løste vi de utfordringer/endringer med arbeidet som oppsto underveis på en ryddig og oversiktlig måte. Vi anbefaler disse gutta på det sterkeste og bruker de gjerne igjen på framtidige prosjekter hos oss.

Thomas, Dilling, 19. mars 2021

Grave og fjerne fyllmasse

Veldig hyggelige og service innstilte. Kom som avtalt og jeg er meget fornøyd både med pris og utførelse.

Arvid, Moss, 17. mars 2021